Toveren met licht


Product fotografie

Het maken van de perfecte product foto is een streven welke ik altijd probeer te halen, waardoor we allemaal blij kunnen worden. De combinatie van een juiste comunicatie waar de foto aan moet voldoen en artistieke inzicht van Picture fotografie zal zorgen voor de juiste product foto.Macro druppel fotografie

De macro fotografie heeft ervoor gezorgd dat ik dieper de fotografie in ben gedoken. De techniek om onderwerpen te fotograferen welke met het blote oog slecht of niet waarneembaar zijn is een tak van uit de fotografie waar ik mijn passie in kwijt kan. Het fotograferen van botsende water druppels is hierbij een middelpunt geworden.


Timelapse fotografie

Ook hier is de doelstelling om beelden vast te leggen welke met het blote oog amper tot niet waar te nemen zijn. Timelapse is een intensieve tak van fotografie welke veel tijd en nabewerking eisen.

Voor Timelapse fotografie hanteren we een aangepast tarief, voor meer info hierover graag even het contact formulier invullen.

 


Tarieven

Elke foto is anders en heeft een andere belichtings opstelling nodig, hierdoor is het lastig om een vaste prijs indicatie te kunnen geven.

Voor een prijs opgave kun je me een email sturen met de wensen en eisen en kan ik een op maat gemaakte prijs opgave doen.

 Social Link Options

Hide Social Links - turn off template specific (non-social link block) social icon links.