Picture fotografie staat voor kwaliteit en expressie, een hoge mate van perfectie en flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot een part time ondernemers schap.


Paarden fotografie

Ik ben zelf de trotse eigenaar van drie paarden, de karakters en wisselwerking tussen paard en mens vindt ik fascinerend om vast te kunnen leggen. De combinatie paard en natuur is in mijn ogen de ideale combinatie voor een prachtige plaat. 


Portret fotografie

Het combineren van licht om tot de juiste expressie van het gezicht te komen is een techniek die enorm ben gaan waarderen. De uitdaging om uit elk gezicht de juiste uitdrukking te krijgen is een doel welke ik mijzelf zet bij elke foto shoot.


Macro druppel fotografie

De macro fotografie heeft ervoor gezorgd dat ik dieper in de fotografie ben gegaan. De techniek om onderwerpen te fotograferen welke met het blote oog slecht waar te nemen zijn is een tak van sport welke ik al heel wat jaartjes bedrijf. Het fotograferen van botsende water druppels is hierbij een middelpunt geworden.


Timelapse fotografie

Ook hier is de doelstelling om beelden vast te leggen welke met het blote oog amper tot niet waar te nemen zijn. Timelapse is een intensieve tak van fotografie welke veel tijd en nabewerking eisen.

Voor Timelapse fotografie hanteren we een aangepast tarief, voor meer info hierover graag even het contact formulier invullen.

 


Tarieven

Totdat mijn portfolio vol genoeg is neem ik nog geen opdrachten aan

 


Nog in te vullen

nog in te vullen

 

nog in te vullen

 


Social Link Options

Hide Social Links - turn off template specific (non-social link block) social icon links.